Häromdagen gjorde jag en skagenröra till förrätt när syrran med familj kom förbi. Smaka nu upp röran med Worcestersås, citron, pepparrot samt salt och peppar
11 burk rom. 11 burk gräddfil eller crème fraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Smaka av med salt och peppar Servera med lite crème fraiche, romoch ostflarn. Kör fruktköttet i matberedare och i med citronsaft, crème fraiche, vatten och fond
Toppa varje chips med en tsk crème fraicheoch en tsk rom samt en liten kvist dill. 1 dl crème fraiche. 1 burk ca 80 gram rom eller kaviar av valfri sort eller blanda
Krama ur vätskan och krydda potatisraspet med salt och peppar. Skala potatisen och riv den grovt. Servera rårakorna varma med sina tillbehör och garnerade med finskuren gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.