11 st Granatäpple (kärnorna). 16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Rör i olivoljan och smaka av med salt och peppar. Lägg dem på grillgallret med snittytan uppåt. Dela auberginerna på längden och snitta dem lätt på ytan
Till den här otroligt läskande och goda drinken smakar det gott med drinkpinnar av tvinnad smördeg som strösslats med sesamfrön och chili explosion-krydda
Smaka av med salt och peppar. Åh va härligt med helg. Och solen har skinit hela dagen & ska göra det även i helgen, inte konstigt man blir extra lycklig då
Hälleflundra är en stor, fantastisk och ganska dyr fisk, medan hällefilén, eller blåkveite som fisken också heter, också är god, fast mjällare och kostar mycket, mycket mindre
med ett basilikablad eller eller något annat grönt om du har hemma (ej nödvändigt). Lägg hälften av parmaskinkan (ska vara tunt skivad) på varje tallrik, gärna lite snyggt
Fyll botten av glassformarna och ställ i fysen medan melonen stavmixas. Fyll glassformarna med melon. Isglass med jordgubb och passionsfruktKiwiglass med mörk choklad
Salami ochfärskostfylld köttfärsrulle med rotfruktskaka. Men ibland känner man för att variera sig och här kommer en variant med inspiration från just Marias köttfärslimpa samt från sajten Världens bästa matblogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.