Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
För hemgjord är betydligt godare än den som säljs, den kan göras av dina favoritingredienser och dessutom blir den hemgjorda billigare nästan oavsett vilka ingredienser du använder
Jag vill dela med mig av ett recept som passar utmärkt till både gäster och vanlig vardagsmat. Det bästa med det här receptet är att det är fantastiskt enkelt
Ta fram marängbottnarna. Vispa grädden så den blir ganska tjock, men inte till smörig konsistens. Skiva jordgubbarna i halvor och lägg på den undre marängbottnen
Vad säger ni, ska vi kicka igång helgen med en enkelt efterrätt som lätt går att svänga ihop. Trifle går att göra på en mängd olika vis och detta är bara ett sätt
Detta är ett basrecept som jag utvecklat. Sedärja, detta är ett recept som finns på baksidan av Kungsörnens Lantbrödsmjöl, där står det bara Goda Limpor
Jag gjorde ett shysst drinktilltugg nyligt. ett gäng champinjoner. Receptet fick jag lära mig av min vän i San Francisco, Tim, som var vegan för det mesta men vegetarian när det passade sig bättre
Degen rörs helt enkelt ihop med en sked. Degen får sen jäsa ett tag, sen hälls degen upp på ett mjölat bakbord, skärs i bitar och bakas en kort stund i ugnen
Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.