Tillsätt vatten och blanda väl. Ta upp degen på väl mjölat bakbord och vik mot mitten. Sikta vetemjöl över toppen på brödet och snitta eventuellt med en vass kniv eller rakblad
Dessa lättbakade, saftiga fullkornslimpor är jättegodaoch nyttiga. Förutom grovmalet rågmjöl så innehåller de också godsaker som rågkross och solrosfrön, vilket ger ett härligt tuggmotstånd och ett extra fibertillskott
Det här brödet gör du snabbtoch enkelt. Och smaken stor ochgod. Rör ner filmjölken och sirapen. 2 tsk brödkryddor, anis- och fänkålsblandning. 2 tsk brödkryddor, anis- och fänkålsblandning
Tillsätt sirap och filmjölk och arbeta snabbt ihop till en lös deg. Låt bröden stå kvar i formarna ca 5 min innan de stjälps upp och får kallna på galler
Kommentarer
kristina.andersson.75491
Mycket gott och enkelt att baka
Logga in eller Registrera för att kommentera.