Krämig fiskgrytamed Arlas nyhet Syrad grädde. En matig och mättande fiskgryta. Samarbete med Arla. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen och ställ åt sidan när den är klar
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
Receptet känns ganska lyxigt trots att det är enkelt, men man kan göra den ännu enklare (strunta i vin och byt hummerfond mot fiskbuljong) eller lyxigare (lite skaldjur i vore ju fantastiskt gott), den bär sig bra i både enkla och festliga sammanhang
Tillsätt hackad purjolökoch smaka av med salt och peppar. Gokväll, riktigt trött efter en fullspäckad vecka och det ska bli sååå skönt med lördag i morgon
Ett av recepten jag tittade på var en fiskgrytamedmorot, purjolökoch kapris. Förra året samarbetade Allt om Mat med Expressen och sålde kokböcker med tema från olika länder
Mumsig morotssoppamed kokosmjölk, ingefära och lime. Servera med vitlöksbröd till. Häll tillbaka soppan mixad i crockpott när allt är mixat koka upp den häll i svamp ochpurjolökenoch kör på hög tills gästerna kommer
Och i stället för att runda av med grädde blev det en mjölk- och mjölredning som rörs i på slutet. Soppan såg trevligare ut på bild med fina hela bitar men smaken är ändå viktigast - så ner med mixern bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.