Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Inte mig emot, jag är verkligenen höstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart enny favorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
När jag för någon dag sedan la ut en bild. Jag kan berätta att första omgången jag bakade hann jag knappt få klara innan tre kakmonster (inte jag då) hade rensatkakburken så det enda som fanns kvar var några smulor på botten, så jag antar att ävenen jordnötskaka á la lchf kan vara god
Kan beror på tid, möjligtvis, för jag tror inte nyfikenheten försvinner bara för att man blir vuxen. Hur kommer det sig att man tar sig för att prova mycket saker som barn, men inte lika mycket som vuxen
detta kommer jag förmodligen att äta ofta framöver. -) dels för att jag gjorde för fyra pers men bara jag var hemma och har ett par burkar i frysen, men framför allt för att det var fantastiskt gott
Vi äter gärna grillat, grillar ganska ofta tycker jag under vår- och sommarsäsongen, och älskar god mat men trots det så har vi aldrig grillat annat än diverse olika köttbitar, allt från entrecote till fläskfilé, kyckling, hamburgare och diverse korvar så klart samt en hel del olika tillbehör som champinjoner fyllda med ädelost, baconlindad halloumi, majskolvar á la New York och sparris med parmesanost och pinjenötter
Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Denna grönkålspaj med valnötter och västerbottensost gör jag varje jul, och inte bara till julbordet utan älskar att laga den till decembermiddagarna också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.