Några tag med chili explosion kvarnen, styrka efter behag. 1-2 msk smör. Tillaga mitt i ugnen, ca 40 min, känn med sticka att. 1-2 msk smör. Tillaga mitt i ugnen, ca 40 min, känn med sticka att
Häll på barbecuesås, vin, lök, vitlök och sätt på ett lock eller täck med ugnsfolie. Strimla kål och morot till coleslawen i en matberedare eller med mandolin
Innan vi åkte iväg gjorde jag en grym pulledporkburgermed ägg. Sen fyllde jag dem med uppvispat creme fraiche som dressing och på bröden,riven vitkål, riven ost, stekt ägg, pulledpork, smörstekta majskorn med lite salt på, stekt paprika och tomat
Pulledpork görs vanligtvis på FLÄSKkött men då jag bunkrat upp med NÖTbog i kylskåpet bestämde vi att använda det istället, det är ett mycket magrare kött – vilket gör att det lätt blir torrt
Ikväll blev det en enkel middag i form av pulledporkburger, ja det låter ju kanske inte så enkelt men det var det för jag hade lite pulledpork i frysen sen förra gången jag gjorde det, smidigt
-) Och resultatet. Häll över såsen, oljan och kryddorna och gosa runt med köttet. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.