Havskräftorna var jättefina och hade mycket kött isig och inte alls sådär mjöliga som de kan vara om man har otur och medvitlökssmöret på blev de extra saftiga och goda
När jag äter halloumiost brukar jag för det mesta bara äta den som den är lixom, blanda ner den i ngn god sallad och då gärna med avokado, kyckling och krutonger som jag har gjort tidigare
När vi kom hem på eftermiddagen började vimed maten och vi gjorde någontingväldigt gott. Vi rökte skaldjur på grillen, vi har ju testat att röka räkor tidigare men aldrig rökt musslor
Smält smör och blanda medkavringen. Smaka av med tabasco, salt och peppar. Dekorering. Hacka skaldjuren. Blanda hacket med ost, creme fraiche och pepparrot
Rör sedan ner det i bunken med den övrigafyllningen. På påskbordet här hemma serverades bland annat den här helt fantastiskt goda skaldjurs cheesecaken, eller jag använde bara räkor men du kan ju ta ilite kräftor om du vill ha det också
Lägg hummerskalen i en stor plastpåse och krossa med en hammare. Dela humrarna och ta försiktigt köttet ur stjärt och klor så det förblir så helt som möjligt
Båda recepten i dag funkar antingen att servera som förrätter eller så som vi gjorde, tillsammansmed flera andra så det blir som en litenskaldjursbuffé
-( Kusinfickiallafall nån bild på tårtorna som jag delar medmig av bara jag får lite mer tid över, men har passat på att njutit av sommaren och varit och badat med fam i stort sett varje dag denna vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.