Dukkarostad blomkål i libabröd med kikärtor och krämig avokadodipp
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Blomkål Färsk
  • 390 g Kikärtor
  • 0.5 tsk Spiskummin
  • 0.5 tsk Paprikakrydda
  • 1 tsk Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 2 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 30 g Mandlar
  • 1 st Avokado
  • 1.5 dl Yoghurt för Matlagning
  • 0.5 st Citron
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 35 g Salladsmix
  • 0.5 st Gurka
  • 350 g Libabröd
  • 75 g Fetaost
  • 0.5 st krukor Mynta - färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.