Så idag blev det en liten mix ochmed kombination av krämig romsåsmed dill. Såsen säger jag bara mmmm skulle kunna sitta med en sked och bara äta den, haha
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Helgrillad lax med färskpotatis och örtsås, detta var vår huvudrätt på påskafton. Hur man grillar lax har jag visat många gånger här på bloggen tex HÄR och HÄR
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.