Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig. Låt spenaten tina i ett durkslag. Lämna en orörd degkant överst där degen ska fästa så att rullen håller ihop
Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
) Men vi kan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagd firre är så enkelt att fixa till och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Detärett litet tips på tankesätt som funkar för mig och säkert för dem flesta andra också. ) Använd gärna en ingrediens mindre än en för mycket och fokusera på dem ingredienser du känner till och lär dig använda dem på ett bra sätt fullt ut
Igår när vi skulle ha ett par vänner över på lite mat och jag bestämde att vi skulle bjuda på blandat från grillen, så sprang Milia iväg och tog på sig en rosa tyllkjol
Men nog om detta vi får göra så gott vi kan, kommer nog att bli en del. Jag har blivit lärd att man skall äta fisk flera gånger i veckan, men man lever inte som man lär utan det blir inte fisk så ofta till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.