Jag insåg att det bästa jag kan göra medäggvitorna är att använda dem till fisk. Jo, det blir godast så, med både gräddens sötma och crème fraischens syrlighet
ett slags fritidsgård för dem sominte går på det vanliga fritidset efter skolan. sedan efter det så är det något form av program med en kille som åker runt till världens mest udda byggen i USA och hjälper till
WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt somdet regnar så kommerdet en skur" och vi är inte riktigt överens om vad vi ska fylla dagenmed
Ibland blir man godissugen, men vet inte riktigt vad man vill ha. Sen blandar L alltsammans i en stor form och så är det bara att lägga upp på tallriken och äta … mums
Har man glömt bort tjusningen i det långsamma och alltsom finns att vinnameddet, vad gäller t. Vi lever i tider då filéer av olika slag är det mest gångbara bland råvarorna i butikernas försäljningsdiskar med kött, fisk och fågel
I våras gjorde jag en hasselnötsmarängtårta, som var lite grann tårt-versionen av en budapestrulle. Och börja gärna prenumerera på min blogg om du inte redan gör det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.