Salta och gnid in köttet medkryddblandningen. Nu får man, helt utan att få dåligt samvete, krypa in i stugan, upp i soffan, på med ullstrumporna, dricka kryddiga teer, mustigt vin och laga mat i gryta
Rör ner dillenoch smaka av med salt. Jag misstänkte att den angivna mängden skulle bli lite för mycket för min smak, så jag tillsatte lite i taget tills jag var nöjd med styrkan
Pia, precis som jag, kommer ifrån trakterna kring Mälarenoch är båda uppvuxna med insjö, insjöfisk, roddbåtar, dopp i sjön med dy mellan tårna och att meta abborre
Smak av med salt och citron. Ett litet blomkålshuvud. Eftersom jag tränar mig på upplägg, så gjorde jag två upplägg på den här rättenoch bad mina följare på Face Book att rösta vilket upplägg som de gillade bäst
Fast i det receptet där (ingen chokladtopping där dock) föreslog man synbiotika (som alternativ till spenaten), vilket är begreppet man använder för ett kosttillskottspulver där blandningen består av probiotika - bakterier avsedda för att optimera tarmfloran/stärka immunförsvaret - och prebiotika, d
Prisvärd, enkeloch lika populär hos alla familjemedlemmar. Mer än så är det egentligen inte med mig. Ett ganska tungt vin, med fyllighet, sötma och strävhet
Som jag nämnde tidigare har jag dock jobbat med julrecept och annat julpyssel sen augusti. Och det hoppas jag kunna inspirera till med mitt gröna julbord
Skär tomaterna ochlöken tunt och varva på ett fat med lite högre kant, strö över bladpersiljan. ) våra knivar här hemma med hjälp av både brynstål ochslipsten, menen gång om året är det bra om knivarna blir lite extra gullade med av någon som kan grundslipa dom ordentligt
Jag är entvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med min familj. I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel ochäventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj
Suttit där med de röda hattarna på sned i goda vänners lag, haklappen på plats och slurpat i sig det goda från klorna samtidigt som man petat runt med spetsiga skaldjursbestick
Man förstår hur dessa sagor kom till liv när man är ute sådana här dagar. och så ska man bara sätta samman dessa tvåoch låta de jäsa en stund till bara innan de är klara för gräddning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.