Koka upp vatten och stäng sedan av värmen. Detta recept är en förenklad version på nudlar och som jag ofta lagar under stressiga dagar när jag vill få upp en god middag på bordet
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Lägg revbenen i en form eller djup plåt. Salta och peppra. Häll 1-2 dl vatten i botten och täck helt runt om med almuniumfolie, ångan som bildas ska stanna kvar under folien
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
Ställ undan. Gör så här. Koka riset enligt förpackningen. Rör ihop alla ingredienser till såsen. Skär kycklinglårfilén i lagom stora munsbitar (cirka 2 x 2 centimeter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.