När jag skulle kolla upp något gammalt blogginlägg häromdagen började jag en googling på "polichinelle" och fick då direkt upp förslagen "polichinelle sushi" och "polichinelle biffar"
Min ämnesomsättning sedan jag började med CrossFit är helt brutal och då överdriver jag inte. Det är sista veckan för mig på tävlingen och på måndag ska jag skicka in mina efter bilder och det ska bli super spännade att se responsen
Tänk på att massan inte får vara för lös, då blir det svårt att få dem att hålla ihop. Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariskabiffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Rosta på majsen i en panna med lite smör. Blanda ihop allt och forma till små biffar. Slå av vattnet på rödbetorna och blanda med majsen, smulad fetaost och kryddor
Glöm inte "vattna" linserna två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen. Tillsätt kokosmjöl, lite i taget tills du får en fast smet du kan forma biffarmed
"Åh, äntligen lyckas jag får ihop en biff, då lägger jag den i pann. (Sen skadar det aldrig att vara lite extra försiktig ändå, man vill ju inte utmana ödet
Mixa kikärtorna med en mixerstav. Riv moroten och zucchini, mixa sedan tillsammans med kikärtorna. Klicka ut smeten i en stekpanna och stek båda sidor på medel värme
Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariska recept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.