Som ni märker blir jag ganska uppe i varv av det här ämnet, det är bara det att jag stött på fler och fler kunder som hamnat i den här onda cirkeln och jag vill kunna hjälpa så många som möjligt att inte hamna där, med en skitkass ämnesomsättning, där det i princip är omöjligt att tappa fett, som resultat
I grund och botten en klassisk chili con carne gjord på köttfärs och bönor. Pimiento de padron är små gröna paprikor som är vanliga att äta som tapas eller snacks på spanska restauranger
Häll över såsen, oljan och kryddorna och gosa runt med köttet. Det har cirkulerat runt en del recept påpulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
skinkstek eller högrev. Ät din Pulledporkmed goda tillbehör. Stick en massa hål i köttet med tex. Blanda kalvfond, chilisås och coca cola, häll vätskan över köttet
Näst på tur står nog vildsvinsburgare, och de ska så klart grillas. Har hittat många recept med vildsvinskött, inte för det spelar någon roll egentligen
Denna gång valde vi att servera pulledporkmed hembakade pitaliknande bröd. Bättre sent än aldrig, kan man å andra sidan säga, med tanke på hur gott det blev
Jag tror det skulle krävas en aktiv ansträngning för att misslyckas med just pulledpork, och denna min variant höll sig inom säkerhetsramarna med god marginal
I fredags firade jag och Sebbe med lite PulledPork gjort på picnic bog. En perfekt söndagsmiddag som du förbereder på morgonen och låter stå i ugnen hela dagen medan du kan slappa i soffan
Lägg i sparrisen, bland runt med oljan lätt, och strö på flingsalt. Jag ska berätta mer, jag lovar, man jag håller på och filar på ett inlägg om min resa mot GBG Varvet, så jag tänker inte berätta mer om det ännu - förutom om min hunger
skinkstek, hel kotlettrad etc (fungerar alldeles utmärkt även med nötkött). Smaka av när köttet är klart, då kan du bättra påmed ovanstående ingredienser om det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.