Créme brulée cheesecake bars. Créme brulée är en av de absolut godaste desserter jag vet. Därför tänkte jag att det måste ju gå att göra kakor som smakar som denna smarriga dessert
Ingredienser Portioner. 4 125 g mörk blockchoklad 2 äggulor 3 msk florsocker rivet skal av 1/2 apelsin 4 msk starkt bryggt kaffe 3 dl vispgrädde chokladströssel Lägg till i inköpslistan
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Snitta upp vaniljstången och skrapa ur fröna. Blanda grädde, vaniljstång med frö, socker, apelsinskal och saft i en kastrull
En välgjord Creme Brulee är ett av de bästa sätten att avsluta en fin middag, tycker ni inte. Jag hade ju tänkt servera olika sorters Brulee till alla hjärtans dag, men jag tappade dem i golvet när jag skulle ta ut dem ur kylen, snacka om antiklimax =(
Varför välja mellan CrèmeBrûlée, cheesecake eller paj när du kan få en dekadent krämig cheesecake i en knaprig pajskal och toppad med knäckig typisk Cremè Brûlée bränd socker
Ställ portionsformarna i en ugnsform eller långpanna där alla portionsformar får platsHäll sedan försiktigt i varmt vatten (går bra med varmt vatten från kranen) i ugnsformen, men var försiktig så det inte kommer vatten i crèmebrûléen
Men första gången jag smakade crèmebrûlée visste jag att jag hade missat något. Om du tycker att créme caramel med en karamellsås som lätt kan bli brändskadad och för söt så så tycker jag att du ska testa göra en crèmebrûlée
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.