Jag har länge gjort en slags fuskguacamolemed creme fraichei, som förvisso är svingod (fråga minbästis bara), men iblandvill man ju uppdatera sig och när jag hittade en påse riktigtfina (och ekologiska – hurra
Men det här guacamole-receptet (se nedan) är bara för bra för att inte dela medsig av. Jag har hängt medmin mamma, min syrra och hennes familj och lilla Embla såklart
1/2 chili, urkärnad. 12 tsk färskpressad limesaft . 11 vitlöksklyfta . 12 msk olivolja . 1hackad koriander efter smak . 1nachos tillserveringFinhackachilin och kärna ur tomaten. 1Tillsättlimesaft och chilii en skål med avokadon och tomaterna. 1Riv ner vitlöken och smaka av med salt och svartpeppar. 1Hacka korianderfint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolenmedolivoljan
Mosa avocadon och blanda det med löken och tomaten i en skål, pressa över citronen. Det finns säkert tusen sätt att göra guacamole på, men så här gör i alla fall jag och det blir så jäkla supergott
Starta helgen med en fransk långfrukost och baka briocherikväll. Pensla meduppvispat ägg. Om några veckor åker jag tillParis och då tänker jag hittamysiga caféer att äta briocher på till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.