Blanda först ihop en marinad av: 3/4 dl sweet chili, 1 msk färskpressad citronjuice och 2 msk rapsolja. Lägg det i en påse tillsammans med 4 st kycklingfiléer och låt marinera i kylen i ca 2 timmar.
Gör sedan en sweet chilimajonäs: Vispa ihop 2 st äggulor, 1/2 msk vitvinsvinäger, 3/4 dl sweet chili, 1 krm salt, 1 krm peppar. Tillsätt 2 dl rapsolja i en fin stråle under tiden ni vispar. Blanda ner 1 msk finhackad persilja och 1 msk finhackad röd chilifrukt.
Sätt ugnen på 175 grader. Salta och peppra kycklingen och stek den i en stekpanna i lite olja, ca 3 minuter på varje sida så att den får fin färg. Lägg den sedan i en ugnsform och sätt in i ugnen i ca 15 minuter tills kyckligen är klar.
Knaperstek under tiden 1 paket bacon och skär tomat, gurka och rödlök i tunna skivor.
Kantskär 6 skivor vitt bröd och rosta i ugnen på 225 grader i ca 3 min eller tills dom ser knapriga och fina ut. Dela diagonalt.
Bygg sedan en clubsandwich av ingredienserna och jag använde även krispsallad mellan varven.
Ikväll har jag lagat clubsandwich och det blev jättegott så jag tänkte dela med mig av receptet. Bygg sedan en clubsandwichav ingredienserna och jag använde även krispsallad mellan varven
Dela med dig av inlägget. Han också med en tur till godingarna kände att jag var tvungen att få lite barnbarns energi, När jag åkte hem därifrån så började det att regna, det kan man kalla perfekt tajming
En kaka som påminner om favoritglassensandwich. En kombinerad kaka och grund till sandwich. Denna gång gjorde jag den glutenfri så mamma kan få njuta av den med
Kycklinglårfiléer medsmakav kanel, chili och citron. Jag lagar ofta kycklinglårfiléer med olika smaksättningar men också pulled pork, pulled beef eller lamm
Smakaavmed salt och svartpeppar. Jordnötssås är inte det nyttigaste man kan äta men om man gör såsen på kokosmjölk och äter med en massa sallad och lite bulgur behöver man kanske inte ha lika stor ångest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.