Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t. De är naturligt glutenfria, mjölkfria och kan göras paleo-vänliga beroende på hur du sötar dem
Smält choklad* och kokosolja försiktigt över ett vattenbad. Ett vattenbad innebär att du kokar upp vatten i en kastrull och placerar en skål/djup tallrik med den hackade chokladen i över kastrullen
Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf, Mjuka kakor den. Sött möter syrligt i en härlig kombination. Glutenfri saffranskaka med lingongrädde och historien om nyckeltjuven
Den är god med sina lite syrliga bär och crème fraiche istället för grädde som fyllning. Här kommer ett recept på en tårta som lätt görs både laktos och glutenfri och passa många
Eller lägg dem med övriga ingredienser i en matberedare och mixa med kniven till en röra. Forma fikonmassan till runda små bollar och rulla dem i finhackad mandel eller kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.