Blanda den ner den smälta chokladen* och sötpotatismoset i skålen med vispade ägg. Dela sötpotatisen i halvor (eller fler delar om den är väldigt stor såsom min var) och stick hål i den
Garnera gärna med färska hallon, passionsfrukt, rostade cashewnötter och citronmeliss. Lossa runt kakans kant med en kniv medan den fortfarande är varm
Eller lägg dem med övriga ingredienser i en matberedare och mixa med kniven till en röra. Forma fikonmassan till runda små bollar och rulla dem i finhackad mandel eller kokos
Tillsätt övriga ingredienser och fortsätt mixa till en jämn smet, men den ska inte vara helt slät. Tryck/platta ut smeten i en bakpappersklädd form eller oljad form med löstagbar kant
Det blev ett gott födelsedagsfika med squashkaka och whipped cream cheese frosting. Jag bestämde mig då för att baka en squashkaka och utgick från receptet till min mjuka kaka men ändrade lite genom att byta ut lite av mandelmjölet mot kokosnötsmjöl samt la till riven squash och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.