Strö över kokosen. 3 msk kokos. Smörj och bröa en springform. Blanda ihop ägg, socker, mjöl, bakpulver, smör och mjölk, häll i formen och grädda i 225 grader i ca 15 minuter
Kakan jag bakade idag blev jag inge nöjd med då jag valde en för liten form, så den blev ju aldrig klar nångång och detta resulterade i att den blev väldigt kladdig och de mesta bara flöt ihop
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Sedan kan man självklart välja att toppa härligheten med tex frukt och/eller bär, kvarg, grädde, glass, kokos, nötter, jordnötssmör eller vad man nu tycker allra mest om
Chokladkaka. Kakan är galet god, kletig kladdkaka med en kokostosca på toppen. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.