Lägg i kokos och agavesirap och rör med en sked eller knåda med händerna tills du får en smidig deg. Lägg cashewnötter i en mixer och mixatills du får ett mjukt nötsmör
Kakan är galet god, kletig kladdkaka med en kokostosca på toppen. Det här blev mutan tillmina kollegor idag, för att jag varit borta tre dagar den här veckan
Vissa gånger lyckas man sådär fullständigtmedsitt recept. Dessa kakor är nämligen en fullträff. De har en underbar smak av kola och choklad samtidigt som de har en härligt seg konsistens
Kakan var verkligen super god. Jag hittade ett recept från programmet "halv 8 hos mig" på en chokladkakamed toscatäcke som jag var tvungen att testa. pchokladkakan100 g smör3 dl socker1. 5 tsk vaniljsocker1 nypa salt2 st ägg200 g blandade nötterKnäckglasyr1 dl socker1 dl ljus sirap1 dl vispgrädde2 tsk vaniljsocker1 tsk smör 100 g smör. 5 tsk vaniljsocker. 1 dl ljus sirap. 1 dl vispgrädde. 2 tsk vaniljsocker
Valet föll då på en mörk chokladkakamed smak av mint och kaffebönor. För några veckor sedan hade jag borstat tänderna, medminttandkräm, och drack relativt snart därefter en kopp kaffe
Smält smöret, häll igräddfilen och kaffet och blanda med äggsmeten. Här är en smarrigchokladkaka som passar lika bra att äta precis som den är eller att använda som tårtbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.