-
19
mars
-
150 g
smör
-
4,5 dl
glutenfritt havregryn
-
1,5 dl
strösocker
-
4 msk
kakao
-
3 msk
starkt kaffe
-
kokos
-
140 g
mörk choklad
-
3 ägg
3 dl socker
-
3 dl
glutenfritt mjöl från Finax
-
1 krm
salt
-
1 tsk
vaniljsocker
-
½ dl
mald kokos
-
Ganaché
-
45 g
ljus blockchoklad
-
30 g
mörk blockchoklad
-
0,45 dl
vispgrädde
-
3 ägg
3 dl socker
-
3 dl
glutenfritt mjöl från Finax
-
1 krm
salt
-
1 tsk
vaniljsocker
-
½ dl
mald kokos
-
Ganaché
-
45 g
ljus blockchoklad
-
30 g
mörk blockchoklad
-
0,45 dl
vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.