Chilin gjorde jag som en snabbare variant av pulled pork, fast pulled beef istället. Låt dig inte skrämmas av chipotlen, det är en relativt mild chili, och jag använde endast en och då blev det bara lite starkt, vill du ha mer hetta, ta två
Och då passar det ju perfekt med långkok och mustiga grytor. Den här chilin har jag provat att göra en gång tidigare, men då brändes den i grytan så den här gången var jag nära spisen hela tiden och passade
Jag åt chilin i hemgjorda majstortillas med salsa och avokadoröra. Det har varit en period med otroligt mycket att göra och samtidigt en väldig trötthet
Tillsätt bönorna och späd eventuellt med vatten. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med koriander och servera med klyftpotatis, tomatsallad och en klick gräddfil
Tillsammans med den härligt goda chipotlen så är det en perfekt kombo. Det är ju så smidigt medchili. Och perfekt mat nu denna vintertid är ju dessa fantastiska goda chilis som får stå och puttra i timmar på spisen
En av alla rätter jag har hittat är en chili på mörk choklad, vin och chipotle. Har velat göra den här länge nu men inte riktigt hittat chipotle nånstans
Tvätta chilin ordentligt och ta bort frukter med eventuella skador. Vattenbadet fylls med kallt vatten och som förbränningsmetod använder jag mig av snakemetoden
Jag köpte färsk majs och la dem i en marinad med bla chipotle paste. När de var färdiggrillade garnerade jag dem medchili, mozzarella ost och persillade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.