Lunchen idag bestod av ugnsbakad laxmed potatis, romröra och en supergod mangosallad till. Skulle sitta med näsan i skolböckerna hela dagen var tänkt (tenta på tisdag) med så blev det ju inte
Lägg laxen i en ugnsform. Strimla chilin (ta inte med fröna) och salladslöken och strö över salladen. Lägg laxfilén på salladsbädden och strö över kokos, jordnötter och koriander
Lägg upp salladen på ett fat och toppa medlaxkuber och några vackra betor. Lax. Skala betorna och skär dem i tunna skivor med hjälp av en mandolin eller i en matberedare
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.