Spola utsidan av formen med varmt vatten så lossnar cheesecaken lätt. Krossa kexen fint i en mixer (eller lägg dem i en plastpåse och krossa med en kavel)
även om jag gjorde en stor miss på den ena. Tips är att lägga lite sylt/marmelad på ett litet fat och ställ i kyl eller frys en stund så det kallnar, för att se hur konsistensen den blir
I videon nedan visar jag hur enkelt det är att göra den här cheesecaken. Jag tror att jag har haft lite separationsångest med mitt kök haha men nu har det börjat falla på plats
Cheesecakepå browniebotten med smak av jul, blir ca 10-15 bitar. Sätt ugnen på 180 grader och smörj och bröa en springform ca 23 cm. Häll på kakan och grädda i ytterligare ca 45 minuter eller då ostsmetens mitt har stelnat
Tonfisk på burk – hiss eller diss. Tonfisk på burk är kattmat för mig. Men nu har jag ett recept på en ännu godare måltid med tonfisk på burk, Spansk potatissallad med tonfisk och chevrette
Detta kallar jag verkligen CHEESECAKE som lixom ser ut som en ost. Häll allt försiktigt ovanpå kexsmulorna, och ställ formen i frysen i minst sex timmar, gärna över natten
Hade lite gäster förra veckan och bjöd då på den är enkla men underbart goda cheescaken. När det är dags att hälla upp i burkar, börja med att krossa digestive och häll lite i botten på burken, lägg sedan på mascarponesmeten och nästa lager lägg på skivade jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.