Låt cheesecaken stå att stelna i kylen minst en timme. Garnera med färska hallon vid servering. Rör osten mjuk och blanda den med limeskal, socker och crème fraiche
Jag valde att göra cheesecakenmed vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Precis innan servering tar du bort ringformarna och dekorerar varje cheesecakemed några hallon. Rör ihop kexsmulorna med det smälta smöret och fördela ut massan i ringformarna
Denna cheesecake smakar gott av kanel, hallon och blåbär. Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Lossa cheesecaken från formen runt kanten med en tunn kniv, skär sedan bitar och servera. (förbered denna när cheesecaken stått i kylen minst en timme)
Vänd ner hallonen och häll smeten i formen. 3 dl frysta eller färska hallon. Vispa med elvisp ihop färskost, 1,5 dl socker och äggen så det blir slätt. 3 dl frysta eller färska hallon
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmeten och blanda väl. Garnera med färska hallon. Tryck ut blandningen över botten i en springform, gärna hjärtformad, med bakplåtspapper i botten
När cheesecaken skall serveras använder du en riktigt vass kniv och skär försiktigt ("såga" inte för mycket) utmed formens insida för att lossa cheesecaken
Raw cheesecakemedhallon. Denna nyttiga raw cheesecake borde kanske inte kallas ”cheesecake” då den varken innehåller mjölkprodukter eller mjöl, men den påminner väldigt mycket om en
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.