Ryggbiffmed ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Lägg potatisen på en ugnsplåt, tryck till varje potatismed en gaffel så den ”öppnar sig” och går sönder något, men försök att hålla den hel så den inte faller isär
4-6 st potatisar 2-4 st morötter ca 1-2 msk olivolja ca 0. 2 skivor ryggbiff salt grovmalen svartpeppar smör att steka i. 4-6 st potatisar 2-4 st morötter. 2 skivor ryggbiff salt grovmalen svartpeppar
Servera ryggbiffarnamed den stekta löken, kokt potatis, skysås och blandad sallad. “Mmmm… biff med lök, skysås ochpotatis blir så mycket godare med riktigt kött i stället för färsbiff
Det finns inget bättre än en helt vanlig grillad ryggbiffmed rostad potatisoch en bea. Ta ut ryggbiffenoch låt den stå i rumstemperatur, krydda på båda sidorna med havssalt och malen svartpeppar
Rikligt med olivolja tillsattes till en ugnsform ochpotatisen lades med den runda delen nedåt. Filékniven kom väl till pass även nu då de är mycket enklare att skära kokt potatismed ett tunt blad än ett brett kockknivsblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.