Ceviche kommer ursprungligen från Peru och kan modifieras allt efter smak, vanliga ingredienser är färsk koriander och mango ihop med chilin och citron/lime
Ceviche kommer från latinamerika och smakar underbart gott, här med en touch av Bohuslän. Ceviche kommer från latinamerika och smakar underbart gott, här med en touch av Bohuslän
Peruansk nationalrätt gjort på svensk aborre med asiatiska smaker, snacka om crossover. Jag har gjort många varianter på den här rätten och den här blev nog en av de godaste
LaxcevicheAtt tillaga fisk med hjälp av syra från exempelvis lime har blivit mer och mer populärt. Laxceviche4 pers300 gram färsk lax2 stjälkar vårlök1 vitlöksklyfta 1 lime1 citron 1 avokado1/2 dl hackad koriander2 tomater1 tsk sambal oelek (kan uteslutas)Gör så här
Hacka och kärna ur tomat och mango fint. Hacka även krabbsticks, chili och vitlök fint. Skala räkorna och blanda allting i en bunke, pressa limen över alltihop och rör om
Det finns få smakkombinationer som kan matcha en syrlig ceviche med just sötpotatis. Jag hade ju ätit ceviche tidigare utan sötpotatis och det gick hur bra som helst
Ingredienser Portioner. 4-6 400 g fryst tinad torskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.