Häll äggstanningen över fyllningen och grädda pajen i mitten av ugnen, 25–30 minuter. Mät upp mjöl och smör i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad
Du behöver. 750 g. potatis. 2 ägg. 180 g. vetemjöl (3 dl). 4 dl. mjölk. 2-3 tsk salt. 250 g. bacon (2 pkt). 25 g. smör (lite av smöret smörjer du formen med)
Vad sägs om pizzapirog. Barnsligt god med massor av ost, skinka och pizza sås. Rulla ut pizzadegarna med bakplåtspappret och häll ut hälften av såsen på halva degen (på långsidan)
Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Här kommer ett tips till fredagens fredagsmys (då typ alla svenskar äter någon form av tacos). Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Nu har nationella proven dragit igång nämligen så fokus kommer att ligga på rättning och bedömning av dessa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.