Blanda ned grädde, och därefter mandelmjöl och kokosnötsmjöl blandat med husk och bakpulver. Jag föredrar egentligen att baka med kokosblomssocker, muscovadosocker eller råsocker eftersom jag tycker det känns mer naturligt
Gamla slattar crème fraiche och kesella och ostkanter skall få bli bröd och julskinkan, kantarellerna som blev över på nyår och den lilla ledsna purjon fick tjänstgöra på nytt som paj
Om man inte är så strikt kolhydratnobbare så kan man i stället ta råsocker, ljust muscovadosocker eller kokossocker i stället för sukrin, och vaniljsocker i stället för vaniljpulver
Den här glutenfira äpplekakan, där jag förutom den där övergivna potatisen även stoppat i färdigkokta stora, vita bönor som blivit över efter att ha gjort ett pajskal blev en hit
Jag nöjde mig med ett enda äpple, men då var det i gengäld av bautamodell. Jag använde en pajform med lite högre kant (plus att jag gjorde en extra paj i en folieform för att ge bort - om du är uppmärksam och undrar över att det ser ut som olika formar på bilden)
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar. Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö
Förutom när vi lägger in sill…så här säger Wikipedia. Vare sig det nu är sill eller strömming, samma fisk eller olka arter, så är det en delikatess på många olika sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.