Ta i myntan, äpplet, fetaosten och purjolöken, smaka av med salt och peppar. Blanda äpplemos, matlagningsyoghurt och grön currypasta, smaka av med salt
Vi kör med torkad mynta eftersom den håller så mycket längre än den i kruka, det blir mer intensiv myntasmak när den är torr och därför behöver man inte ta så mycket
Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka med kardemumma, kanel och en liten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Sjud gurkmeja och vatten på låg värme i ca fem minuter till en krämig pasta. Lägg i 1 tsk av gurkmejapastan, ingefära, rapsolja, honung, myntaoch mandelmjölk i en kopp. Gurkmejan räcker till ca 3 liter dryck, förvara pastan i en glasburk i kylskåpet och ta lite varje gång. 0,5 dl gurkmeja0,5 dl vatten1 tsk gurkmejapasta(se ovan)2 dl GoGreen Mandeldryck Original1 tsk riven färsk ingefära1 tsk kallpressad rapsolja2 tsk honung eller agavesirap Några blad färsk mynta
4 ca 800 g benfri skinkstek 2 äpplen ca 3 cm färsk ingefära 2 gula lökar 12 urkärnade katrinplommon 1 dl koncentrerad äppeljuice 3 dl vatten 1 tsk salt 1 krm peppar 1 köttbuljongtärning Lägg till i inköpslistan
Så länge ska jag njuta av den här juicen med rödbetor, ingefäraoch äpple – SÅ GOTT. Den är verkligen helt makalöst bra så det ska bli otroligt roligt att få tipsa om en så bra, smidig och snygg produkt
Smaka av med salt och peppar. Börja med att dela revbenen i mindre bitar. Lägg i ingefära, soja, HP-sås, worcestersås, kryddor och köttbuljong i grytan
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.