Servera med tunna skivor skinka. Smaka av med salt och peppar. skinka. Ansa broccolin och dela i buketter. Koka dem i lättsaltat vatten, tills de är nätt och jämt mjuka
1400 g ankbröst skivad chutney 300 g mangokött eller kakaofruktkött, hackat 1 st vitlöksklyfta hackad 1 tsk salt 0. 1Servera krämen rumstempererad tillsammans med grönsallad och det skivade köttet
En väldigt god gratäng färdig att ätas som den är eller tillsammans med pasta, ris, bulgur etc. En härligt krämig sås med ostsås tillsammans medkassler och purjolök
Fräs purjo och champinjonerna, i medkassler och skinka. Varva pasta, purjo & kasslerfräset, grönsaker i ugnsfast form avsluta med såsen och den resterande osten
Servera med en sallad, lite bröd eller lite kokta grönsaker. Varva potatis och kött, salta och peppra lite på varje lager, och se till att både börja och avsluta med potatis
Smaka av med salt och peppar. Servera med potatis och sallad. Broccoligratängmedskinka och ostsås, 4 portioner500 g broccoli6 soltorkade tomater i olja200 g kallrökt el. lufttorkad skinka i skivorOstsås2 dl grädde (späd med lite mjölk om du använder vispgrädde)2 dl crème fraiche1-2 vitlöksklyftor2 dl riven lagrad ostsalt, pepparSätt ugnen på 225°C. Broccoligratängmedskinka och ostsås, 4 portioner
Skiva kasslern och bryn skivorna i en stekpanna med lite smör. Du kan skala stabben med potatisskalare och ta bort den nedersta biten, sedan skivar du stabben tunt och delar kronan i små, halverade buketter
Servera med en sallad, lite bröd eller lite kokta grönsaker. Varva potatis och kött, salta och peppra lite på varje lager, och se till att både börja och avsluta med potatis
Häromdagen stod en representant i en affär och delade ut smakprov på det här underbara pålägget. Jag var visserligen hungrig då just, men att ett pålägg kunde vara så här gott var en riktig överraskning
Alla i familjen älskar broccoligratäng så därför är det en ofta återkommande rätt på middagsbordet. Dagens gratäng blev suveränt god, så därför måste jag få med den här på bloggen för annars är det lätt att glömma vad jag använde för ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.