Jag köpte en stor bit och då gillar jag att testa olika saker med den. Nu är det brie som gäller. Det här receptet hittade jag hos Mycket gott tillbehör, passar till grillat eller kanske på en plocktallrik
Två bilder på dagens middagstips får ni idag, för det är så det blir när två lika envisa Mårtenssons inte kan komma överens om vilken bild som är bäst och ska användas
Nu har (tror) jag hittat ett tema som känns bra och som inte strulat hittills. Här om dagen fick jag ett recept av min syster som hon hittat på nätet på en salamipaj som verkade himla god
Häll över nötterna på brieostenoch garnera med färska fikon. Här använde jag mandel, cashew och hasselnötter, men man kan ha vilka nötter man tycker mest om
Små salta kex, fikonmarmelad och en bit brieost. brieost,. Sen sätter du in de i ugnen tills osten smällt och helt plötsligt har du en smarrig förrätt att bjuda på
Blanda nötter med flingsalt ( om de är osaltade) och sedan med den torkade frukten - jag tar gärna äpplen nu så här i äppeltider men det funkar med alla möjliga sorter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.