Lägg sedan ankbrösten i ugnspanna med köttsidan nedåt. Strunta i smör, det räcker med ankfettet (som man kan smaksätta såsen och moussen med om man vill)
Red av med maizenamjöl utrört i lite vatten för såsigare konsistens. Så mycket skönare med höst än högsommarvärme då man knappt kan andas och lusten att laga mat inomhus är minimal
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken medsåsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. 1 krm grovmalen svartpeppar. 1 krm grovmalen svartpeppar
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.