Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. matlagningsgrädde. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. matlagningsgrädde. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Perfekt att laga ochdet brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommandevecka. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Boken ”Sju steg” går ut på att ge läsaren, inte bara goda och nyttiga recept, utan också på att ge verktygen som behövs för att omställningen till ren ochläkande kost blir beständig
Tidig morgon ochdet är näst sista dagen för C&C Trädgårdscafe fördenna sommaren. Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om dekvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Du som är klar och nöjd med receptoch så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilderför jag tyckte att det såg så himla läckert ut ochkunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Här kommer receptpå en av rätterna från förraveckansmatsedel. Hittadedenpå en icke aktiv men för mig nyfunnen blogg, hon finns även på instagram och facebook
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.