1 Blomkålstaboulle
1 stort blomkålshuvud 1 citron 1 msk olivolja 1 dl färsk persilja, hackad salt och svartpeppar 0,5 gurka bladpersilja 2 tomater
1 Lax
4 laxkotletter à 150 g salt och citronpeppar 1 tsk olivolja 3 tsk smör
1 Romsås
4 msk crème fraiche 1 msk caviarmix 2 msk dill, hackad salt och svartpepparRiv blomkålen på ett rivjärn. Lägg det i en skål och pressa saften från en citron över. Salta och peppra. Tillsätt olivolja, finhackad persilja, gurka och blanda om ordentligt. Smaka och med salt och peppar. Dela tomater och blanda ner. Hetta upp en stekpanna med olivolja och smör. Stek laxen på båda sidor på medeltemperatur tills den är klar. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner crème fraichen i en skål med caviarmixen, hackad dill, salt och svartpeppar.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.