Lägg dem sedan i pajskalet och strö över smuldegen blandad medmandelflarn. Vi serverade den med vaniljglass som fick smälta på den varma pajen och det blev kalas
Häll mjölet i en matberedare tillsammans med strösocker, kardemumma, vaniljsocker och mandel. Blanda blåbären med strösocker och potatismjöl och häll ut en i pajform
Servera med vaniljsås eller glass. En smulpaj som får lite av knäckkaraktär eftersom smör, grädde och sirap kokas upp före det man rör ner havregrynen och de andra torra ingrediensernatill form på 30x30 cm150 g smör1 dl vispgrädde½ dl sirap500 g rabarber, i bitar
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Det här är mitt bästa recept som är så lätt att röra ihop och fylla med ett paket frysta blåbär. Vi kunde då iallafall sitta ute i solen och grilla korv och äta blåbärspaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.