Efter det skulle den upp till 31 igen. Mjölkchokladfudge3 dl vispgrädde2 dl socker1 dl ljus sirap50 g smör2 msk honung120 g mjölkchokladKoka upp grädde, socker och sirap. 3 dl vispgrädde
Såhär såg vi ut hela kvällen, vårat hår blev tyvärr lockingt eftersom det regnade. Detta var del ett av allt, blir så långt inlägg om jag har med allt på samma, tog så många bilder och videos
En tid då indiska familjer träffas, tänder ljus och äter en hel del gott. Blanda socker och vatten i en kastrull och koka upp ca 3-5 minuter. Bildas det 3 "trådar/strängar" mellan fingrarna är det klart. lite tjockare, 2-3 cm)
God morgon på er. Det här är den roligaste dagen i hela mitt liv. Jag flytta hit ner för ungefär 26 år sen och jag har en kompis, som aldrig har varit här nere och hälsat på mig
Tryck försiktigt ner hallonen över hela ytan. )Marmorerade brownies med hallon300 g mörk choklad (minst 50% chokladhalt)200 g smör2 dl strösocker4 st ägg3,5 dl vetemjöl1 tsk vaniljsockerCream cheese-smet200 g cream cheese0,5 dl strösocker1 ägg1 msk vetemjölca 2 dl hallonSätt ugnen på 175 grader. Smörj och mjöla en ugnsform, ca 20x30 cm. Maffig och god 300 g mörk choklad. 3,5 dl vetemjöl
Skölj och torka en stor kyckling, ca 2,5-3 kg. Fyllde kycklingen med en halv lök i klyftor, 1/2 apelsin i delar, 1 dl persilja och 1 vitlök solo i bitar. Efter 30 min i ugnen så lägger jag till potatis och grönsaker runtomkring. 1/2 apelsin i delar
3 msk smör. Smält 3 msk smör. 3 msk smör. Som avslutning på denna fiskvecka får det bli det mest klickade fiskreceptet här på bloggen, 27 162 visningar på ett år drygt
Annars är 30 min i ugnen på 180° ganska lagom, bästa sättet att se om laxen är klar är att peta med en gaffel i mitten av den, den ska ha en fin rosa färg. Ta in i mitten av ugnen och grädda i ca 30 min. 30 min
Du kan också blanda i litet ädelost (grönmögelost). DAGENS RECEPT 15-03-22. Till 2 - 3 portioner. Tillsätt den strimlade purjolöken men också 1½ dl finhackade inlagda rödbetor, 2 - 3 msk kapris och 3 msk hackad persilja. Beräkna 2 msk ädelost och 4 msk vanlig riven ost till vår sats färs. Förvaringstid ca 3 månader
timmar (beräkna ungefär 30 minuters stektid per kilo kalkonen väger). Sätt ugnen på 225 grader. Stoppa fyllningen i kalkonen och snörp ihop lårbenen med steksnöre
Vispa ihop äggstanningen och häll över hela pajen. Över detta fördelar jag sen fyllningen jag valt. In i ugnen, 200 grader, ca 30 minuter tills den fått fin färg och du märker att pajfyllningen liksom "stelnat till"
3-4 msk citronolja (Gunnarshögs rapsolja smaksatt med citron). Blötlägg lergrytan i 30 minuter. Låt marinera i minst 3 timmar, gärna en hel dag. 3-4 msk citronolja (Gunnarshögs rapsolja smaksatt med citron)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.