Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronoch vit choklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronoch vit choklad och det blev jättegott
Blanda de torra ingredienserna, rör ner ägg och yoghurt. Ta ut och skär i snittar 1–2 cm breda. Lägg med ena snittsidan uppåt och låt dem torka cirka 30 minuter i ugnen på 100 grader
Tillsätt sedan dessa tillsammans med det rivna citronskalet, det syltade apelsinskalet, suckaten samt fröna från två vaniljstänger till den jästa degen
Smaka av smeten med extra citron eller agave om du tycker att det behövs. Så det passar verkligen att kombinera raw cheesecake med julkryddor som saffran, kanel, kardemumma, ingefära och kryddnejlika och smaksatt medapelsin
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.