Den gamla klassikern som fått ny kostym är nämligen BiffRydberg som ju vanligtvis brukar kockas till på oxfilé (här hittar ni ett recept på det), men som vi fick för oss att göra på filé av vildsvinskött
Jag gjorde steken påälgkött, men annars går det lika bra med en nötstek tex fransyska. Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket på vilket kött man använder så ni får testa er fram
Förut brukade jag göra en granola med bovete, hirs, nötteroch frön och den är verkligen supergod. Granola är en sorts müsli som man torkar i ugnen så att den blir krispigare (och godare) än vanlig müsli
Blanda i nötteroch frön i äggvitan och lägg över på en bakpappaers klädd plåt. Som ni ser på bilden ovan har jag hackat mandeln grovt, du kan även skålla mandeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.