svårt att beskriva men lite som parfym - fast på ett gott sätt. När du kokar rosenbladen försvinner färgen men när du tillsätter citronsyranär det som trolleri och den klarröda färgen kommer fram igen
Tanken var god men mina ungar låter hälsa att detta var mindre gott. Kanske ni gillar det. Helt galet verkar det nu när jag plitar ner "receptet", helt normalt och mycket gott när jag tillredde det
Det var första utomnordiska resan jag gjorde. Akta så att det inte bränns vid. Det räcker med att vara publik till Göteborgsvarvet och glömma att smörja in sig
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Det går att röra i nästan vad som helst i degen och resultatet kommer bli lika suveränt vad man än väljer, gör ett sött bröd med mörk choklad och apelsinskal eller ett salt bröd med bitar av din favoritost och oliver
-D. Ja det är ”true” att sluta köpa färdiga klyftpotatis och göra sina egna. Behöver man någon form av djävulsbrygd till detta så finns det ju nu för tiden en hel del hårdrocksviner att välja mellan
Fylld oxfile med potatis-och jordärtskockskaka till huvudrätt, muuums. Höll på med den här tårtan till nyår i flera dagar, men det blev INTE som jag tänkt mig
v=wpcom-no-pv&x_noads=adblock&baba="+Math. -). Just den här gången hade de satt sin egen prägel på ett helt mjölfritt bröd ur dansken Thomas Rode Andersens kokbok Stenålderskost
Alla recept är gluten- och mejerifria. Det här brödet är så gott. Och det blev jättebra. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. ) 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.