Blanda alla vätskor och häll i crock-poten. Krossa enbären lätt. Grov hacka eller skiva den gula löken. Tag upp fransyskan rullade in den i smörpapper/bakplåtspapper och därefter i aluminium folié och den fick ligga och vila innan jag skär upp den
Vitlöken krossar du bara lätt och lägg den tillsammans med löken i grytan. Jag fyllde grytansbotten med lök, paprika och tomater, allt skuret i stora grova bitar
Fräs färsen och löken direkt i pottan så den får lite yta. ÄLSKAR min nya crock pot multicooker, att kunna göra ALLT direkt i grytan är så himla smidigt
Än så länge har jag bara använt den på lediga dagar när jag varit hemma större delen av tidenmen någon gång ska jag våga testa att sätta igång den innan jag åker till jobbet
Bryn löken och morötterna och lägg dem i grytan. Smakerna från köttet, löken och kryddorna kommer verkligen fram när man kokar den sakta i låg temperatur
I mitt föräldrahem var det inte bara tillåtet, utan det aktivt uppmuntrades att hämta en tesked för att kunna luta tallriken och fånga upp det sista av såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.