Jag har exprimenterat lite med det som ska mumsas på till firarbubblet, och här är nu resultatet. Och gillar du inte smakenav rosmarin kan du ta timjan i stället, det passar också jättebra
Här hittar du ett recept på långbakad ugnskyckling, och här hittar du ett recept på pulled moose. Igår långbakade jag en högrev tillsammans med en massa rotfrukter, så det receptet kommer också så småningom om det visar sig bli ätbart
Smakaavmed salt, häll upp i djupa tallrikar, och garnera med fänkålsvippor. Tursamt nog hann grytan precis bli klar innan det blev strömavbrottoch middagen fick intas i mysigt stearinljussken
Dessa små godsaker har fått en lite tvist för att passa in lite bättre i adventstider – det vill säga – jag har använt Dumlekola medpapparkakssmakoch apelsinnobless
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen
Den bakade potatisen kan ersättas med kokt ris eller bara goda knapriga nachochips, om man så vill. Bakad potatis är inget man äter varje dag och den glöms ofta bort trots att det är så gott
) så kan du i stället smaksättamed kanel, kardemumma och ingefära. Den har likheter med mina andra grysli/myslivarianter, men har här fått lite extra julkänsla av saffran, vanilj och apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.