När jag under min gastronomiska resa fick smak för kvallité och riktigt god mat, fick lära mig vad riktigt goda smaker och vad gastronomi innebar, var jag bara 17 år och hade turen att få börja praktisera matlagning på Restaurang Svarta Börsen i Landskrona med ledning av Lasse Bogren och hans fru Brita Bogren Jo med bara ett T
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Den här helgen har börjat riktigt bra, och inte är den slut än. I fredags kväll åkte vi ut till våra vänner och deras familjs sommarstuga som ligger precis nere vid vattnet
LOOVELYYY, det bästa (värsta) av allt är att det är en stor bit kvar i kylen. Lunchen blev en enkel men god pastagratäng och till fikat/dessert blev det den här maffiga chokladkakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.