Apropå buffé och vårens fester,. Friterade vegetariska vårrullar med filodeg. dessa små vegetariska vårrullar passar perfekt som plockmat på buffébordet
Det andra sättet innebär att man doppar bananbitarna i frityrsmet och friterar, dessa blir mest lika de bananer som serveras på kinesiska restauranger och det är fantastiskt gott
Lägg upp rispappernapå et tserveringsfat/skärbräda. Om inte, så hittar ni det receptet på denna länk, men jag har egentligen använt mig av samma koncept idag - bara ändrat lite på storlek och fyllning
Strö över en nypa vaniljpulver på varje friterat rispapper och upprepa tills du friterat allt. Från en följare på Instagram fick jag tipset om grapefrukt
Ta upp med en tång och låt rinna av på hushållspapper. Kombinationen krispigt, men ej tungt, friterat rispapper med len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Hyvla tryffeln i mycket tunna skivor på ett tryffeljärn. Låt koka på ganska hög värme. Servera på tallrik och strö över rikligt med varm friterad lök och resten av den hyvlade tryffeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.