Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chips och det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Jag äter ju iochförsig mycket frukt, som ju är lite sött, men det finns liksom inget som riktigt slår en god liten kaka, chokladbit eller en rykande färskbryggd espresso med mjölk (som bara luktar sådär gott som kaffe kan göra, åååå
Hade även en enkel avokadoröra till och sallad till. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
Pitabröden fyllde vi med zucchini, halloumi, grillad paprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Grädda dem genast på en plåt klädd med bakplåtspapper, mitt i ugnen i 6-10 minuter
Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Friterade chips. Nyttigare och kalorisnåla chips. Tvätta potatisen väl men låt skalet sitta kvar. Skiva den tunt i matberedare och låt skivorna torka till på handduk eller hushållspapper
Ringla över olja och salta chipsen. Kläm lite försiktigt på dom, sedan lägger du dem på ett fat eller i en skål och vips så har du gjort dina egna goda hemmagjorda potatis chips
Extra roligt är det att försöka härma sina favoritköpechipsmed smaksättningen. Jag slänger med en riktigt god sour cream and onion-dipp också, för att ni är så himla fina
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.