Denna smakrika auberginelasagne görs med färska pastaplattor för extra vardagslyxig känsla. Lasagne är riktig comfort food som passar perfekt när det blir lite kyligare ute
I brevet fanns ett recept på "GI-auberginelasagne" som verkade väldigt lockande. Auberginelasagne1 auberginesaltsmör (till stekpannan)400 g köttfärs400 g krossade tomater2 msk tomatpuré2 dl grädde1 tsk oregano1 tsk timjan2 vitlöksklyftorsalt peppar300 g ricotta1½ dl parmesan2 dl grädde (att hälla över)riven ostSkiva auberginen i ca
Denna smakrika auberginelasagne görs med färska pastaplattor för extra vardagslyxig känsla. Lasagne är riktig comfort food som passar perfekt när det blir lite kyligare ute
Till kvällsmat idag blev det auberginelasagne, har gjort det förut, men den här blev snäppet bättre. Läkarbesöket idag visade att det hade värkt hål på trumhinnan i Elsas öra, inte konstigt att hon har haft ont
Auberginelasagne, som jag hittade i en av alla dessa mattidningar som pryder bokhyllan. (De blåa kommentarerna i blått är mina egna tips) Auberginelasagne
Vi äter sällan fläskkött här hemma men för ett tag sedan köpte jag fläskkotletter som jag frös in. Har inte vart sugen på det eller vetat vad jag ska göra för typ av rätt
Tomatbulgursallad Sötpotatissallad med avokado och fetaost Vitlöksostfyllda cocktailtomater Auberginelasagne Vitlöksgratinerade musslor Heta räkor Svarta och gröna oliver Bresaola Serranoskinka Parmensanost (Färsbiffar till barnen) (Ni får recepten i bufféportioner för 10 personer, men går ju utmärkt att servera ensamma också och räcker då till 4 personer) Apple sour , 4 drinkar 10 cl svensk äppelvodka 40 cl färskpressad äppeljuice ½ lime, saften 4 limeskivor lite is i varje glas Tomatbulgursallad , 10 pers
aubergine, auberginelasagne, lasagne för en, spenat 1 liten aubergine. Även om lasagne är en typisk maträtt man gör till många, så går det utmärkt att göra en mindre för en person
Auberginelasagne ca 4 pers). Så här har det sett ut i vår trädgård i helgen. Höstlöv överallt. Och jag har krattat, sopat, släpat, kört och burit löv och grenar
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Detta är en typ av rätt som jag oftast känner att jag misslyckats med när jag avsmakar efter att den är färdiggräddad, men som nästa dag då den fått stå och saftat till sig i kylen smakar helt gudomligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.