Smaka av med salt, spiskummin och cayennepeppar. Stek lök och vitlöki en stekpanna i några minuter, tillsätt svarta bönor och finhackad jalapeno och stek litetill
Tillsättkokosmjölk, fisksås, sambal oelek och honung. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs champinjoner, purjolök, ingefära och vitlök så att de mjuknar och svampen får lite stekyta
Stek svampen och paprikani en stekpanna medlite olja och rör ner dem ikokosmjölken. Blanda kokosmjölk och currypasta i en kastrull och värm upp försiktigt
Servera dinchickentikkamedris och ingefärsrostadeharicots verts. Hetta upp oljan i en stor kastrull eller gryta och fräs lök, vitlök, ingefära, chili, kanel, spiskummin, paprikapulver och kycklingstrimlor på medelhög värme tillskycklingen har fått lite färg
Thaisoppamed röd curry och kokosmjölk. Jag gjorde den här soppan för flera veckor sedan medan det fortfarande var kallt och snön låg kvar på marken, men jag tycker det kan vara gott med en varm soppa lite när som helst på året
En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Smaka av med salt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnadibutiken
I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Garnera med sesamfrön, limeskivor, chili och koriander. Laxen blev perfekt och bara föll isär och smälte i munnen
Lägg ner tillsammansmed de andra grönsakerna och woka i någon minutinnan du blandar i nudlarna. Lägg laxfileérnai en ugnsform och pensla hoisinsås över dom
Jag gillarverkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.